Vastzetten met Friulsider pluggen

Friulsider Anchor Range

Sinds 2022 heeft de Groep Simpson Strong-Tie een fabriek in Italië die een breed assortiment van pluggen en bevestigingen produceert: Friulsider. Met 57 jaar ervaring beheerst deze vestiging het spuitgieten van plastic, het koudpersen van staal en het geautomatiseerd verpakken. Ons bedrijf kan u dus state-of-the-artproducten van Europese makelij en constante kwaliteit aanbieden!

Related Content

 1. Pluggen van Europese makelij

  Sinds 1966 produceert Friulsider hoogwaardige bevestigingen in zijn fabriek in San Giovanni al Natisone in de regio Friuli-Venezia Giulia in Noord-Italië. Net als bij Simpson Strong-Tie is de geschiedenis van Friulsider gebouwd op een langetermijnverbintenis om voortdurend producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren.

  Met meer dan 50 jaar ervaring ontwerpt en produceert Friulsider zijn bevestigingen in eigen huis om te voldoen aan alle behoeften en trends van de wereldwijde markt van bevestigingsmiddelen. Bij Friulsider is 'innovatie' het sleutelwoord, van CAD (Computer Aided Design) tot het testlaboratorium dat is uitgerust om alle tests uit te voeren die nodig zijn om ETA's te verkrijgen voor alle soorten basismaterialen.

  Er zijn meer dan 125 machines verdeeld over vier productielijnen: metalen/plastic/chemische bevestigingen, inslagpluggen of zelfborende schroeven, houtdraadbouten, met Europese certificeringen voor de bouw en industrieel gebruik, inclusief installatieomgevingen met seismische risico's."

  Staalverwerking

  In zijn productieatelier produceert Friulsider tot maar liefst 4000 ton metalen bevestigingen per jaar (koolstofstaal, A2 en A4 roestvrij staal, messing, aluminium, enz.). Het bedrijf heeft expertise in huis in alle fasen van de staalverwerking: 

  • het koudvormen van doorsteekankers en andere boutverbindingen,
  • het dieptrekken van plaatwerk voor de vervaardiging van uitzettingsringen voor pluggen, sluitringen en andere onderdelen ...
  • de productie van zelfborende schroeven, inslagpluggen, bimetaalschroeven en schroeven op aanvraag.

  Spuitgieten van plastic

  Dankzij het werk in ploegendienst bereiken de spuitgietactiviteiten een jaarlijkse productie van 600 ton. Het geautomatiseerde spuitgietproces maakt het mogelijk om materialen zoals nylon PA6 en PA6.6 en polypropyleen PP te verwerken.

  Bij al zijn productieprocessen voert Friulsider systematisch strenge controles uit op het vochtgehalte van het eindproduct, de conformiteit van de materialen en talrijke kwaliteitscriteria die door zijn deskundigen zijn bepaald.

  Afdeling assemblage

  Friulsider gebruikt ultramoderne automatische assemblagesystemen om zijn pluggen voor lichte, middelzware en zware belastingen te produceren, gecombineerd met een efficiënt kwaliteitscontrolesysteem.

  Documentatie van Friulsider

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk