Kwaliteitsbeleid

Quality and Safety

Wij willen een voorbeeldfunctie vervullen op het vlak van verantwoordelijkheidszin, transparantie en milieubescherming. Daarom voldoen al onze constructiedelen aan de voorschriften in de regelgeving (CE-markering). Bovendien zijn wij ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd voor ons kwaliteits- en milieumanagementsysteem.

Related Content

 1. Ons kwaliteitsbeleid

  Doelstelling uitmuntendheid

  Vanuit ons streven naar uitmuntendheid beheersen we alle parameters van ons vakgebied in alle opzichten, gaande van het ontwerpen van de producten tot de levering, en zelfs het in de rekken leggen, over productie, tot opslag en klantenservice.

  Wij helpen mensen veiliger en goedkoper bouwen. Daartoe ontwikkelen en vervaardigen wij producten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten of die zelfs overtreffen. Al onze medewerkers stellen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten en verbinden zich ertoe de efficiency van ons kwaliteitsmanagementsysteem te garanderen.

  Beter dan te beantwoorden aan de normen: erop vooruitlopen

  Door tests in het laboratorium en ter plaatse voldoet Simpson Strong-Tie aan de reglementeringen van de verschillende landen, en kan het er meestal zelfs op vooruitlopen!

  Een beslissende voorsprong

  Enig compleet assortiment driedimensionale verbindingsstukken voor houten constructies met CE-markering, certificering van ons testlaboratorium, eerste fabrikant met een label voor volledige traceerbaarheid... tal van voorbeelden die wijzen op de veeleisendheid van ons merk op het vlak van kwaliteit.

  Overigens bezit de onderneming een certificaat voor het milieumanagementsysteem overeenkomstig de normen ISO 9001 en 14001.

  Als we alle toegevoegde waarde van Simpson Strong-Tie in één woord moesten samenvatten, zou dat "kwaliteit" zijn.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk