Catalogi

Catalogues

Profiteer van de voordelen van onze interactieve en downloadbare catalogi: handig, snel raadpleegbaar en altijd beschikbaar! U hebt niet alleen toegang tot de technische informatie die u zoekt, maar u kunt de producten die het best aan uw behoeften beantwoorden eenvoudig terugvinden en markeren. Verder kunt u documentatie downloaden om ze op uw computer te bewaren.

Catalogi

 • Cover catalogus Verbindingen hout

  Verbindingen hout

  Maak voor het eerst kennis met onze oplossingen voor verbindingen hout op hout en hout op metselwerk, en de aanvullende bevestigingen. Ophangbeugels, verbindingshoekijzers, kolomvoeten ... met producten van Simpson Strong-Tie koppelt u veiligheid aan betrouwbaarheid.

 • Cover catalogusfixaties 2021

  Nagels en Schroeven

  Dit hoogwaardige assortiment biedt nagels en schroeven met een breed scala aan coatings, schroefdraden en punten voor een veelvoud aan toepassingen.

 • Cover catalogus CLT

  CLT-samenstellingen

  Ontdek in deze nieuwe catalogus alle expertise van Simpson Strong-Tie toegepast op CLT-constructies. Innovatieve verbindingen en structurele bevestigingsmiddelen met hun karakteristieke waarden en alle werf configuraties gedetailleerd en uitgelegd.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk