Onderzoek en innovatie

Research and Innovation

Wij hebben een uitgebreid assortiment verbinders dat nog voortdurend aangroeit... Met de steeds veranderende reglementeringen en methodes zijn wij de eersten om nieuwe producten te ontwikkelen om sneller en risicoloos te kunnen bouwen.

Related Content

 1. Innovatie zit in onze genen

  Van meet af aan ligt innovatie aan de basis van ons succes. Simpson Strong-Tie houdt voortdurend de vinger aan de pols op het terrein en in zijn zoektocht naar technische verbeteringen investeert het bedrijf jaarlijks in Onderzoek en Ontwikkeling: tientallen nieuwe producten komen uit onze laboratoria om te voldoen aan de nieuwe behoeften van de markt en om installatie- en bouwprocessen te verbeteren. Door productinnovatie en strenge tests streven wij naar meer veiligheid en kortere uitvoeringstermijnen van de bouwwerken.

  Simpson Strong-Tie beschikt in Europa over twee testlaboratoria – in Engeland en in Duitsland – waar talloze tests op producten worden uitgevoerd om hun sterkte en goede werking te controleren. Met de uitgevoerde tests wordt de conformiteit van de producten op hun markten verzekerd. Zo zijn een twintigtal ETA's afgegeven om aan de Europese eisen te beantwoorden.

  Raadgevend ingenieurs staan u bij

  Onze ingenieurs werken nauw samen met studiebureaus en architecten die technisch advies en praktische ondersteuning op de bouwplaatsen verstrekken. Ze werken eveneens samen met andere ingenieurs die gespecialiseerd zijn in constructies om nieuwe oplossingen en producten te ontwikkelen.

  Ons team raadgevend technici luistert met een welwillend oor om u aangepaste oplossingen te bieden en u bij te staan met uw technische keuzes of ontwerpberekeningen.

  Stuur ons gerust de details van uw bouwproject !

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk