Locaties

Simpson Strong-Tie Implantations, Europe

Een toonaangevende groep, hier en elders ...

Simpson Strong-Tie is een wereldwijd bekend en erkend merk. Met een sterke positie in Europa, een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in onder andere China, Dubai, Australië en Nieuw-Zeeland verdient Simpson Strong-Tie haar titel als wereldmarktleider.

Als enige fabrikant van verbindingsartikelen voor hout die haar assortiment over het hele Europese vasteland onder dezelfde merknaam produceert en verkoopt, zet Simpson Strong-Tie haar ontwikkeling voort, gericht op de lokale behoeften van elk land waar zij gevestigd is.

In 2001 bouwt Simpson Strong-Tie in Sainte-Gemme-La-Plaine, in de Franse Vendée een productielocatie met een oppervlakte van bijna 20.000 m². Deze locatie wordt gezien als één van de pronkstukken van de groep en speelt een belangrijke rol in het bedienen van de markten in de BENELUX en Zuid-Europa. In 2009 wordt deze locatie verder uitgebreid. Ook in Groot-Brittannië en in Denemarken zijn productielocaties van Simpson Strong-Tie gevestigd. In Duitsland, Polen en Tsjechië zijn distributievestigingen gevestigd.

Het internationale hoofdkantoor van Simpson Strong-Tie is gevestigd in Californië, in de Verenigde Staten, waar de groep al ruim honderd jaar de markt bediend. Andere vestigingen in Canada, China, Dubai, Australie en Nieuw-Zeeland bevestigen het wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf.

S&P Clever Reinforcement Company Benelux BV is opgericht in 2005 (een dochteronderneming van S&P Zwitserland welke is opgericht in 1995).

S&P is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van materialen voor de versterking en herstel van beton- en asfalt constructies. Onze geprefabriceerde FRP (carbon) koolstoflamellen en carbon Sheets bieden systeemoplossingen voor de externe-versterking van de constructieve (bouw)elementen van beton, hout en staal. Onze geprefabriceerde glasvezel of carbonvezel grids bieden een oplossing in bitumineuze verhardingen.

Vestigingen in Europa

Hoofdzetel

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk