Locaties

Locaties

Een toonaangevende groep, hier en elders ...

Simpson Strong-Tie® is een wereldwijd bekend en erkend merk. Vandaag is het stevig gevestigd in de vier windstreken, en met name in Europa waar zijn fabrieken en distributievestigingen reeds jarenlang uitstraling genieten.

Als enige fabrikant van verbindingsartikelen voor hout die zijn assortimenten over het hele Europese vasteland onder dezelfde merknaam produceert en verkoopt, zet Simpson Strong-Tie® zijn ontwikkeling voort, gericht op de lokale behoeften van elk  land waar we zijn gevestigd.

In 2001 bouwt Simpson Strong-Tie® in Sainte-Gemme-La-Plaine in het Franse departement Vendée een fabriek die een oppervlakte van bijna 20.000 m² beslaat en die in 2009 verder uitgebreid wordt. Als beslissingscentrum voor België en Zuid-Europa, meer in het bijzonder Spanje, is deze vestiging één van de pronkstukken van de groep. De groep heeft twee andere Europese productievestigingen, in Groot-Brittannië en in Denemarken, en daarnaast ook distributievestigingen in Duitsland, Polen en in de Republiek Tsjechië.

De internationale hoofdzetel van Simpson Strong-Tie® is gevestigd in Californië, in de Verenigde Staten, waar de groep al ruim honderd jaar de toon aangeeft. Andere vestigingen in Canada, China, Dubai, Australië en Nieuw-Zeeland onderbouwen zijn wereldwijde aanwezigheid.

Maak kennis met het bedrijf S&P

S&P Clever Reinforcement Company Benelux BV is opgericht in 2005 (een dochteronderneming van S&P Zwitserland welke is opgericht in 1995).

S&P is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van materialen voor de versterking en herstel van beton- en asfalt constructies. Onze geprefabriceerde FRP (carbon) koolstoflamellen en carbon Sheets bieden systeemoplossingen voor de externe-versterking van de constructieve (bouw)elementen van beton, hout en staal. Onze geprefabriceerde glasvezel of carbonvezel grids bieden een oplossing in bitumineuze verhardingen.

Vestigingen in Europa

Hoofdzetel