Dimensionering met onze software

logiciels

Related Content

 1. Anchor Designer™ is een innoverende softwaretool die u gratis kunt gebruiken om alle afmetingen van ankerpluggen te berekenen en het product te vinden dat precies aan uw verwachtingen beantwoordt.

  De softwaretool Anchor Designer™ heeft een intuïtieve en interactieve driedimensionale gebruikersinterface. Zo kunt u voor mechanische en chemische verankeringen meeteenheden berekenen en toepassen in het metrieke stelsel en in het imperiale stelsel (Verenigd Koninkrijk). Met Anchor Designer kunt u de berekening maken voor één verankering tot maximaal zestien verankeringen.

  Met Connector Selector kunt u snel alle productreferenties van verbinders selecteren voor alle constructieve toepassingen in Europa. Hij omvat tevens een breed assortiment geschikte bevestigingselementen.

  De app is snel en gemakkelijk te gebruiken en omvat toch een groot aantal specifieke vereisten voor bevestigingselementen zoals materiaaldichtheid, prestatiekenmerken, corrosiviteitsklasse en belastingduur.

  In slechts 4 stappen doorzoekt SOLID WOOD een van Europa's meest vooraanstaande assortimenten nagels en schroeven naar een selectie bevestigingselementen voor elke behoefte - evenals een volledig berekeningsrapport.

 2. Simpson tot uw dienst

  Als u vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen naar 

  02 51 28 44 00 of stuur ons uw aanvraag per e-mail:

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk