Related Showcase

 • Showcase 01

  Hout- en betonverbindingen & bevestigingen

  Simpson Strong-Tie is een fabrikant van verbindingsstukken zowel voor houtskeletbouw als opbouw, en een referentie in verankerings- en bevestigingssystemen voor hout, beton en metselwerk.

  Streef naar uitmuntendheid: kies voor Made in Europe

  Streef naar uitmuntendheid: kies voor Made in Europe

  Simpson Strong-Tie, dat al meer dan 20 jaar in de Vendée gevestigd is, vervaardigt het merendeel van zijn verbindingsstukken. De fabriek in de Vendée herbergt ook een R&D-afdeling. In Frankrijk en de Benelux zijn klantgerichte medewerkers beschikbaar, dicht bij uw behoeften.

  CLT - Assemblages - slider

  Een gamma gewijd aan CLT

  Ontdek onze connectoren en bevestigingen die zijn ontworpen om de specifieke problemen van CLT-paneelconstructiesystemen op te lossen.

Welkom

Welcome

Simpson Strong-Tie is de eerste wereldfabrikant van verbindingen voor structurele houten raamwerken. Elke dag bouwen duizenden mensen wereldwijd veiligere en stevigere structuren dankzij onze producten en systemen.

We proberen zo lokaal mogelijk te produceren om de beschikbaarheid van onze producten te garanderen en de milieu-impact van onze import te beperken. De meeste verbindingen die we in Frankrijk leveren, worden vervaardigd in onze fabriek van Sainte-Gemme-la-Plaine (85).

Product zoeken

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk