Op bestelling

Made to Order

Uw producten op maat: u bedenkt, wij produceren!

Stuur ons uw bouwplannen of -schetsen, zo nodig gevalideerd door een studiebureau. Wij vervaardigen alle metalen niet-standaardverbindingen binnen een leveringstermijn van gemiddeld vijf tot twaalf werkdagen. Een ongeëvenaarde klantenservice!

Doe een beroep op de deskundigheid en kwaliteit van Simpson Strong-Tie voor al uw behoeften aan ijzerwaren of ijzerbeslag tegen maakloon.

Related Content

 1. Profiteer van beproefde voordelen

  • Kostenanalyse op plan Lasersnijden, ponsen en plooien,
  • Gewone en speciale staalsoorten met een dikte gaande tot meer dan 20 mm,
  • TIG/MIG-handlassen of lasrobots voor grote productieseries
  • Certificering en kwalificatie van onze lassers,
  • Afwerkingen naar keuze (verzinkt, elektrolytisch verzinkt, gebichromateerd, epoxy, roestvrij enz.).

  De dienst ‘Speciaal’ bestaat uit een ingenieur en twee technici die u begeleiden bij de goede uitvoering van uw projecten. Welke ook uw behoeften zijn, wij voldoen aan uw eisen dankzij een specifieke productiedienst gebaseerd op de kwaliteit van ons industrieel apparaat.
  Vertrouw op de deskundigheid en kwaliteit van Simpson Strong-Tie voor al uw behoeften aan ijzerwaren of ijzerbeslag tegen maakloon.

  Globale begeleidende dienst

  Van A tot Z beschikt u over één gesprekspartner voor uw behoeften aan speciale en standaardproducten geleverd op uw bouwplaats. Geniet zo van een globale begeleidende dienst voor het vervaardigen van uw producten.

  • Ontvangst van de aanvraag van bestek met plan (Stuur uw aanvraag naar onze speciale dienst : commercial@strongtie.eu),
  • Uitvoering van de economische analyse van het project en overhandiging van de offerte. In dit stadium maakt de speciale dienst een economische studie van het project en kan hij u tevens op verzoek een technische studie bezorgen,
  • Validatie van de bestelling,
  • Aanmaak van productietekeningen,
  • Vervaardiging van de speciale producten,
  • Productiecontroles,
  • Levering van de afgewerkte producten waar u wil, in uw atelier of rechtstreeks op uw bouwplaats.

  Speciale producten en aangepaste producten

  De speciale producten worden door de klant ontworpen en worden geproduceerd door Simpson Strong-Tie volgens de specificaties van de klant. Simpson Strong-Tie kan geen aanbevelingen doen met betrekking tot de aanpassing van deze speciale producten voor het gebruik.

  De speciale producten zijn het resultaat van een specifiek ontwerp. Ze zijn bestemd voor een specifiek bouwproject, zijn gericht op een niet alledaags gebruik en zijn onderdeel van een specifieke productie in onze productieeenheden. Als gevolg hiervan kunnen deze producten niet worden voorzien van een CE-merk conform de "Guidance Paper M" opgesteld door de Europese Commissie.

  Alle standaardproducten die door de ontwerper of de gebruiker worden gewijzigd, vallen geheel onder de verantwoordelijkheid van de persoon die een dergelijke wijziging heeft aanbevolen of uitgevoerd. De ontwerper moet de benodigde instructies voor de uitvoering ervan leveren. Simpson Strong-Tie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor deze wijzigingen, noch voor de gevolgen van de uitvoering ervan.