DPP Pultrusion

dpp

DPP Pultrusion is gespecialiseerd in pultrusieproducten van hoge kwaliteit. In 2019 werd DPP BV overgenomen door S&P Clever Reinforcement Company AG, een volledige dochteronderneming van Simpson Strong-Tie Inc.

Met behulp van door DPP ontwikkelde machines kunnen wij microprofielen van koolstof en glasvezel van hoge kwaliteit leveren met uitstekende materiaaleigenschappen en uiterst nauwe toleranties. Onze jarenlange ervaring op dit gebied stelt ons in staat om binnen een zeer kort tijdsbestek op maat gemaakte producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de strengste criteria van onze klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat de unieke eigenschappen van composietmaterialen in combinatie met de sterk geautomatiseerde pultrusietechnologieën die door DPP zijn ontwikkeld, ons in staat stellen om betrouwbare producten van hoge kwaliteit te produceren - ook in grote volumes - die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en die kunnen concurreren met meer traditionele materialen zoals hout, staal en aluminium.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk