Klantenservice

Kundenservice

De diensten: wij staan altijd en overal voor u klaar !

Onthaal, advies, expertise... voor ons is klantenservice een persoonlijke benadering. Onze ingenieurs, technisch-commerciële medewerkers en assistenten begeleiden u in uw denken en handelen, vanuit het constante streven om u praktisch en concreet te helpen.

Wij zijn bereikbaar op één enkel nummer: +33 2 51 28 44 00 op maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.30 uur.

Related Content

 1. Ingenieurs verlenen u bijstand!

  Een team raadgevend-technici legt zijn oor te luisteren om u te begeleiden bij uw projecten. Zij bieden u technische steun via onze hotline die openstaat van 8.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.30 uur. Leg hun uw plannen uit en bespreek met hen uw bouwproblemen, ons team zal u zo goed mogelijk begeleiden in uw keuzes.

  Innovatieve softwaretools voor berekeningen en selectie!

  GRATIS expertise binnen klikbereik!

  Bereken al uw afmetingen van pluggen met onze softwaretool Anchor Designer® en kies met gemak al uw verbinders in functie van uw toepassingen met onze softwaretool Connector Selector®! Ontdek ook onze nieuwe software : Solid Wood® om de juiste bevestiging te vinden en ITE Designer om het aantal benodigde hoekijzers voor uw project te berekenen.

  Onze klantendienst helpt u verder

  Voor een advies of prijsinformatie, het opvolgen van een levering of het plaatsen van een bestelling kunt u altijd terecht bij onze deskundige verkoopmedewerkers! Hun expertise staat tot uw dienst. Wij zetten ons permanent in voor een optimale dienstverleningskwaliteit. U kunt ons op maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.30 uur telefonisch bereiken op het nummer 02 51 28 44 00.

  Op uw behoeften afgestemde leveringstermijnen

  De groep Simpson Strong-Tie ontwerpt, vervaardigt en verdeelt zijn producten in Europa. De productreferenties in deze catalogus zijn direct leverbaar uit voorraad. Een uitzonderlijk voordeel dat sinds lang het verschil maakt : door tegen de stroom in te investeren in grote opslagcapaciteiten kan Simpson Strong-Tie zijn artikelen onmiddellijk leveren aan zijn klanten. Zo bent u zeker dat uw bestelling precies op tijd geleverd wordt, een waardevolle troef in het beheer van uw bouwplaatsen.

  Volledige technische documentatie

  Houtverbindingen, betonbevestigingen, buitengevelisolatie... In de documentatie van Simpson Strong-Tie vindt u alle gedetailleerde informatie om de juiste technische oplossingen te kiezen voor uw toepassingen.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk