Alle downloads

Downloads

Bent u op zoek naar meer informatie over ons productenaanbod of onze diensten? Alle beschikbare documenten kunnen hier worden gefilterd en gedownload.

Downloads

Flyer
Voorblad afbeelding Download Doorbladerbaar eBook Beschrijving
couverture spéciale Simpson Strong-Tie vervaardigt voor u, naast zijn standaardaanbod, tevens producten op maat. Eén contactpersoon voor al uw projecten.
deck drive nl Simpson Strong-Tie® heeft een breed assortiment bevestigingselementen dat speciaal is ontworpen voor houten terrassen, zodat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.
couv flyer fixations nl Of u nu in de stiel zit of een doe-het-zelver bent, met ons assortiment bevestigingselementen voor verbinders vindt u altijd de juiste oplossing voor de constructie die u gaat bouwen.
Compleet snoerloos pakket Quik Drive Met de snoerloze QDDWDCF622-bevestigingsset kunt u al het schroefwerk van houtconstructies autonoom en in alle vrijheid uitvoeren. Deze set is bijzonder handig bij het schroeven in een geïsoleerde ruimte.
ppjbm nl De vierkante kolomvoet op plaatje (PPJBM) wordt aanbevolen voor omheiningen en lichte tuinstructuren op smalle steunen.
Couverture Flyer SSH nl Simpson Strong-Tie® heeft de schroef SSH ontworpen. Die is perfect geschikt voor de bevestigen ophangbeugels op hout.
Couverture Flyer THD nl De betonschroef THD is een sluitend bevestigingssysteem voor zware belastingen in gescheurd en ongescheurd beton. Het zorgt voor een snellere plaatsing dan standaardpluggen
Couverture flyer CNA nl Onze verbindingen hebben nu een nieuwe afdruk op hun hoofd om de controles na de plaatsing te vergemakkelijken.
Couverture flyer Nuances nl Simpson Strong-Tie® vernieuwd en heeft een gamma van bevestigingsmiddelen in het zwart gecreëerd voor een esthetische mooie oplossing. Ideaal voor uw pergola’s, tuinschermen, tuinhuizen, …
pages-de-guide-connecteurs-poutre-en-i_steico_2017_nl In deze gids vindt u een presentatie van de Simpson Strong-Tie®-beugels die worden aanbevolen voor I-balken vervaardigd door STEICO®.
couverture guide poutre unilin nl In deze digs vindt u een presentatie van de Simpson Strong-Tie®-beugels die worden aanbevolen voor I-balken vervaardigd door UNILIN®.
pages-de-guide-connecteurs-poutre-en-i_metsawood_2017_nl In deze gids vindt u een presentatie van de Simpson Strong-Tie®-beugels die worden aanbevolen voor I-balken vervaardigd door MetsäWood®.
Catalogi
Voorblad afbeelding Download Doorbladerbaar eBook Beschrijving
Cover catalogus Verbindingen hout Maak voor het eerst kennis met onze oplossingen voor verbindingen hout op hout en hout op metselwerk, en de aanvullende bevestigingen. Ophangbeugels, verbindingshoekijzers, kolomvoeten ... met producten van Simpson Strong-Tie koppelt u veiligheid aan betrouwbaarheid.
Cover catalogusfixaties 2021 Dit hoogwaardige assortiment biedt nagels en schroeven met een breed scala aan coatings, schroefdraden en punten voor een veelvoud aan toepassingen.
Cover catalogus CLT Ontdek in deze nieuwe catalogus alle expertise van Simpson Strong-Tie toegepast op CLT-constructies. Innovatieve verbindingen en structurele bevestigingsmiddelen met hun karakteristieke waarden en alle werf configuraties gedetailleerd en uitgelegd.
Brochure
Voorblad afbeelding Download Doorbladerbaar eBook Beschrijving
Couverture flyer FEU nl Samen met de inwerkingtreding van Eurocode 5 zijn nieuwe regels ingevoerd die bij brand moeten worden gecontroleerd.
Couverture flyer Spécial nl Simpson Strong-Tie® kan voor u naast zijn standaardaanbod tevens producten op maat vervaardigen. Geniet zo van één gesprekspartner voor al uw projecten.