Alle downloads

Downloads

Bent u op zoek naar meer informatie over ons productenaanbod of onze diensten? Alle beschikbare documenten kunnen hier worden gefilterd en gedownload.

Downloads

Catalogi
Voorblad afbeelding Download Doorbladerbaar eBook Beschrijving
Cover catalogus Verbindingen hout
Maak voor het eerst kennis met onze oplossingen voor verbindingen hout op hout en hout op metselwerk, en de aanvullende bevestigingen. Ophangbeugels, verbindingshoekijzers, kolomvoeten ... met producten van Simpson Strong-Tie koppelt u veiligheid aan betrouwbaarheid.
Cover catalogusfixaties 2021 Dit hoogwaardige assortiment biedt nagels en schroeven met een breed scala aan coatings, schroefdraden en punten voor een veelvoud aan toepassingen.
Cover catalogus CLT Ontdek in deze nieuwe catalogus alle expertise van Simpson Strong-Tie toegepast op CLT-constructies. Innovatieve verbindingen en structurele bevestigingsmiddelen met hun karakteristieke waarden en alle werf configuraties gedetailleerd en uitgelegd.
Brochure
Voorblad afbeelding Download Doorbladerbaar eBook Beschrijving
Couverture flyer FEU nl
Samen met de inwerkingtreding van Eurocode 5 zijn nieuwe regels ingevoerd die bij brand moeten worden gecontroleerd.
Flyer
Voorblad afbeelding Download Doorbladerbaar eBook Beschrijving
Solid-Drive - Bevestigingen voor houtconstructies Solid-Drive-bevestigingen maken het werk van ingenieurs en installateurs gemakkelijker. Door hun hoogwaardige ontwerp wordt hun belastingsterkte verbeterd en wordt de installatietijd verkort, waardoor de arbeids- en materiaalkosten dalen.
FM-753 CRACK Zwaar doorsteekanker De FM-753 CRACK seismische ankerbout is perfect geschikt voor staalconstructies.
FM-X5 Lange nylonplug voor ramen en deuren De FM-X5 nylon plug is verkrijgbaar in verschillende versies voor alle soorten materialen.
X1 EVO Universele nylonplug De universele nylon plug is geoptimaliseerd voor bevestiging op gipsplaten en spouwmuren.
X3 Lange nylonplug hoge prestaties De hoogwaardige lange nylon plug X3 heeft vele voordelen voor uw geventileerde gevels en schrijnwerk.
DJH-Z  Scheidbare ophangbeugel ZPRO voor buiten De DJH-Z-ophangbeugel met ZPRO-coating is de perfecte combinatie van duurzaamheid en flexibiliteit voor uw buiteninstallaties.
ZPRO Verbinders voor buiten Het ZPRO-assortiment van verbinders voor constructiedelen biedt een rendabel alternatief voor roestvast staal, ideaal voor aan het weer blootgestelde constructies zoals carports en terrassen.
EWH Beugel voor I-balken De universele en gemakkelijk te installeren EWH-beugel is ontworpen voor verschillende installatiemogelijkheden.
PBWS-Z Kolomvoet ZPRO De kolomvoet PBWS-Z met ZPROcoating is de perfecte mix van duurzaamheid en technische prestaties.
Design Series
Met strakke lijnen en een esthetisch mooie zwarte poedercoatingafwerking wordt een perfecte resultaat neergezet voor alle projecten rondom het huis en in de tuin. Met de garantie van een jarenlange bescherming tegen weersinvloeden.
wsv Simpson Strong-Tie heeft het ontwerp van zijn meest gangbare schroeven voor houten panelen via het Quik Drive® systeem herzien om het aandraaimoment te verlagen en de montagesnelheid te verhogen.
deck drive nl Simpson Strong-Tie® heeft een breed assortiment bevestigingselementen dat speciaal is ontworpen voor houten terrassen, zodat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.
couv flyer fixations nl Of u nu in de stiel zit of een doe-het-zelver bent, met ons assortiment bevestigingselementen voor verbinders vindt u altijd de juiste oplossing voor de constructie die u gaat bouwen.
couverture spéciale
Simpson Strong-Tie vervaardigt voor u, naast zijn standaardaanbod, tevens producten op maat. Eén contactpersoon voor al uw projecten.
Compleet snoerloos pakket Quik Drive Met de snoerloze QDDWDCF622-bevestigingsset kunt u al het schroefwerk van houtconstructies autonoom en in alle vrijheid uitvoeren. Deze set is bijzonder handig bij het schroeven in een geïsoleerde ruimte.
ppjbm nl De vierkante kolomvoet op plaatje (PPJBM) wordt aanbevolen voor omheiningen en lichte tuinstructuren op smalle steunen.
Couverture Flyer SSH nl Simpson Strong-Tie® heeft de schroef SSH ontworpen. Die is perfect geschikt voor de bevestigen ophangbeugels op hout.
Couverture Flyer THD nl De betonschroef THD is een sluitend bevestigingssysteem voor zware belastingen in gescheurd en ongescheurd beton. Het zorgt voor een snellere plaatsing dan standaardpluggen
Couverture flyer CNA nl Onze verbindingen hebben nu een nieuwe afdruk op hun hoofd om de controles na de plaatsing te vergemakkelijken.
Gids verbinders I-balk - MetsäWood® In deze gids vindt u een presentatie van de Simpson Strong-Tie®-beugels die worden aanbevolen voor I-balken vervaardigd door MetsäWood®.
Gids verbinders I-balk - Steico® In deze gids vindt u een presentatie van de Simpson Strong-Tie®-beugels die worden aanbevolen voor I-balken vervaardigd door STEICO®.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk