SSH schroef: de familie groeit!

Vis SSH

 Het aanbod van de SSH-schroef, die bij de lancering in 7 varianten verkrijgbaar was, is gegroeid. Dit jaar zijn er 21 nieuwe referenties aan het assortiment toegevoegd.   Hiermee komen we tegemoet aan de behoeften van professionals die om langere lengtes vragen. 

 Uitbreiding van het SSH : punten om te onthouden

De SSH-connectorschroef, die in het najaar van 2019 op de internationale vakbeurs BATIMAT werd gelanceerd, heeft zijn stempel gedrukt op de markt van de bevestigingsmaterialen.  Hij is robuust, betrouwbaar en praktisch en kan worden geïnstalleerd in de  gaten met een grote diameter in beugels en verbindingsstukken.   Het levert een aanzienlijke tijdwinst bij de installatie, terwijl hij tegelijkertijd goede belastingswaarden vertoont.

De SSH-schroef, die bij de lancering in 7 versies beschikbaar was, is nu uitgebreid. Dit jaar zijn er 21 nieuwe referenties aan het assortiment toegevoegd.  Hiermee komen we tegemoet aan de behoeften van professionals die om langere lengtes vragen.

Wat voordeel biedt dit?

Deze schroeven met langere schroefdraad (tot 200 mm) maken het mogelijk grotere krachten in assemblages aan te brengen.   Ze zijn ideaal voor het bevestigen van stalen hulpstukken en voor grote stukken hout of CLT.

Deze nieuwe SSH-schroeven behouden hun Impreg+ coating, waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.  De anti-splijtpunt en de speciale vorm van de schroef maken het mogelijk deze te installeren zonder voor te boren.
Zo is de SSH-schroef inderdaad de schroef die zich aan alle bouwplaatsen aanpast.