De SSH-schroef zorgt voor een revolutie in de bevestiging van houtverbinders

Vis connecteurs SSH

Eenvoudiger en sneller, de SHH verbindingschroef is nu de ideale referentie voor het bevestigen van de montage-elementen, voor hout, zowel binnen als buiten.

De innovatie van de SSH-schroefverbindingen ligt in het unieke ontwerp en de coating, die een ongeëvenaarde invoersnelheid en robuustheid garanderen.

Een aanzienlijke tijdwinst op de werf.     

Dankzij de SSH-schroef wordt de fixatietijd van een ophangbeugel met bijna 40% terug gebracht en kan deze tot 80% gaan voor het bevestigen van een hoekijzer, dit in vergelijking met een bevestiging met een conventioneel nagelpistool.

Een Simpson Strong-Tie-innovatie.

De SSH-schroef bestaat uit een asymmetrische draad en een gekartelde schroefpunt en is in het bijzonder geschikt voor het bevestigen van staal op alle houtsoorten. Door zijn kleine lengte (40 mm) is hij geschikt voor alle houtdiktes, inclusief industrieel gemaakte spanten.

Met een schroefpunt die splijten verhinderd, wordt voorboren niet vereist en wordt een hoge prestatie van de assemblage gewaarborgd.  Wat treksterkte betreft, kan 1 SSH-schroef maximaal 7 ringnagels vervangen. Voor een betere duurzaamheid op termijn profiteert de SSH-connectorschroef van een exclusieve Simpson Strong-Tie Impreg+ coating die een levensduur van meer dan 15 jaar buitenshuis en 50 jaar binnenshuis garandeert.

Een compleet assortiment, aangepast aan alle soorten connectoren.

Voor de lancering van dit assortiment zullen in september 2019; 7 referenties op de markt gebracht worden, teneinde zo goed mogelijk antwoord te kunnen geven aan de behoeften en het gebruik van de vakmensen en de doe-het-zelver.