Snoerloze Quik Drive®, voor absolute vrijheid op de bouwplaats!

Quik Drive Simpson Strong-Tie

Door een snoerloze DeWalt-schroefboormachine te combineren met het Quik Drive®-systeem en de adapter biedt Simpson Strong-Tie een gloednieuwe schroevendraaierset voor op de bouwplaats!

Wat is Quik Drive®?

Met het Quik Drive®-gereedschap kunt u een ontkoppelbare professionele schroefboormachine omvormen tot een automatisch schroefsysteem voor bandschroeven. Dankzij het levenslang gesmeerde teflon is het gereedschap onderhoudsvrij en optimaliseert het de schroeftijd voor tal van toepassingen.

De afneembare Quik Drive®-verlengstukken zijn ideaal om staand te werken, omdat u vloeren, muren en plafonds kunt bereiken zonder u in allerlei bochten te wringen.

Snoerloze Quik Drive®, voor absolute vrijheid op de bouwplaats!

De set bestaat uit een snoerloze DeWalt® DCF622NT 18V-schroefboormachine, twee lithium-ionaccu’s en lader en een Quik Drive®-adapter. Een tweede koffer, met een keuze uit twee compatibele Quik Drive®-gereedschappen (de QDPRO76SKE voor bevestiging op houten ondergrond en beplating en de QD76KE voor multifunctioneel gebruik), completeert dit pakket dat is ontworpen voor alle houttoepassingen.

De snoerloze QDDWDCF622-set bevat al het gereedschap dat u nodig hebt om op de bouwplaats volledig autonoom te kunnen schroeven. Dit nieuwe pakket voldoet aan de meest uiteenlopende bevestigingstoepassingen: gaande van houten terrassen tot vloeren, gevelbekleding en zelfs houten panelen.

Zoom op de WSV-schroef

De Quik Drive® WSV-bandschroeven met dubbele schroefdraad vereenvoudigen de installatie van houten vloeren op hout en houtskelet. Door de platverzonken kop met freesribbels wordt het hout niet beschadigd tijdens het schroeven.

Hun belangrijkste voordeel? Ze vereisen minder koppel bij het indraaien dan hun tegenhangers op de markt en beloven nog betere prestaties, waardoor ze tot 25 % aan installatietijd besparen.

  • Compleet snoerloos pakket Quik Drive

    Compleet snoerloos pakket Quik Drive®

    Met de snoerloze QDDWDCF622-bevestigingsset kunt u al het schroefwerk van houtconstructies autonoom en in alle vrijheid uitvoeren. Deze set is bijzonder handig bij het schroeven in een geïsoleerde ruimte.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk