De SSH-schroef is geschikt voor het heffen van houten panelen

Levage de CLT

Het SSH-assortiment verbindingsschroeven, dat in 2019 werd voorgesteld, werd afgelopen voorjaar uitgebreid met een twintigtal nieuwe referenties.   In kleine en grote lengtes, kleine en grote diameters.

Afgezien van zijn bewezen kwaliteiten op het gebied van sterkte, betrouwbaarheid en snelle installatie van verbindingsstukken, kan dit structurele bevestigingsmiddel nu ook worden gebruikt voor het optillen van houten panelen.

Houtskeletbouw wanden, CLT, CLT vloeren of balken...De schroeven SSH12.0x60, SSH12.0x100, SSH12.0x120 en SSH12.0x160mm zijn inderdaad vereenigbaar met de haken die bestemd zijn voor het hijsen en transporteren van houten elementen.

Hoe verschillen ze van elkaar?

Het draagvermogen varieert naar gelang van de gekozen SSH-schroeven: Hoe langer de SSH-schroef en de schroefdraad, hoe groter de sterkte.

Toepassingen

Deze referenties zijn geldig voor 3 hijstoepassingen :

  • 1 - Schroeven worden loodrecht op het hout geplaatst.

     

  • 2 - Schroeven zijn gekanteld om de richting van de belasting te volgen.

     

  • 3 - Schroeven worden loodrecht op het gefreesd hout geplaatst.

De technisch fiche voor de staal-hout verbinding doormiddel van de SSH-verbindingsschroef  is  door onze technische ploeg aangevuld en bevat nu een nieuw hoofdstuk.  Dit met de prestaties van deze schroeven naargelang de hijsmethode en de gebruikte SSH-schroef.

Deze is vrij beschikbaar via onze website.

Mocht u vragen hebben over deze nieuwe toepassing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via dit contactformulier of per telefoon via onze technische hotline op 00 33 2 51 28 44 00 of via 00 32 71 59 75 76. 

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk