Sterkte en esthetiek voor uw tuininrichtingen

AMEX ambiance

De tuin is bij manier van spreken het zomerverblijf van het gezin. Inrichtingen, decoratie, meubilair ... Gedurende een paar maanden wordt de tuin de vijfde woonkamer van het huis. Daarom besluiten veel mensen om hun exterieur aan te passen en beter in te richten. Simpson Strong-Tie biedt gebruiksvriendelijke, betrouwbare en esthetische bevestigingsoplossingen voor alle buitenprojecten.

Onze verbinders voor uw buiteninrichtingen

Pergola, nieuwe terras, tuinhuis, schuttingen ... Bij al deze projecten wordt heel vaak hout gebruikt, dat een binnenplaats of een tuin tien jaar lang zal sieren.

Voor het verwezenlijken van deze inrichtingen biedt Simpson Strong-Tie assortimenten verbinders voor buitentoepassingen aan. U vindt er met name:

  • Roestvrijstalen verbindingen en bevestigingen, voor locaties die blootstaan aan corrosieve omgevingen (zee, zwembaden, enz.), 
  • Gloednieuwe ZPRO-verbinders, voor buitengebruik met een gegarandeerde levensduur van 15 jaar, tot 3 keer goedkoper dan roestvrij staal,
  • En zwarte verbinders en bevestigingsmiddelen uit de Design-serie voor esthetische projecten.

Verfraai uw houtprojecten met de Design Series

Design Series-verbinders maken buiteninrichtingen fraaier. Met hun strakke lijnen en hoogwaardige zwarte poedercoating zorgen Design Series-verbinders en -bevestigingen voor een stijlvolle installatie van alle buitenprojecten. In aanvulling op de kolomvoeten, hoekijzers en ophangbeugels worden uw tuininrichtingen nog eleganter met deze nieuwe verbinders. 

De nieuwste toevoeging aan de Design Series is een tweedimensionale verbinder. Deze is ontworpen om pergola's, luifels en andere lichte structuren te verstevigen en wordt geleverd met verbinderschroeven met een zwarte kop voor een perfect resultaat tot in de kleinste details.

Lokale productie voor duurzame installaties

Zonder afbreuk te doen aan de esthetiek verhogen de Design Series-verbinders de duurzaamheid van uw buitenprojecten.

Ondanks de Amerikaans klinkende naam worden deze onderdelen, net als 95 % van onze verbinders, in Frankrijk gemaakt in onze werkplaats in Vendée, volgens nauwkeurige en nauwgezette specificaties.

Kortom, de Design Series introduceert ons bekende streven naar innovatie en kwaliteit in de wereld van de buiteninrichtingen voor installateurs en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een professioneel, elegant en duurzaam resultaat.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk