QOCQ - De traceerbaarheid op uw bouwplaatsen!

Label QOCQ

Simpson Strong-Tie heeft het WWHW-label in het leven geroepen in 2009. En onze houtverbinders zijn thans nog de enige die u een dergelijke totale traceerbaarheid bieden.

 

  • WIE? Wie heeft hem vervaardigd? Wij weten precies welke fabrikant uw verbinder heeft vervaardigd, en wie hem heeft verpakt.
  • WAAR? In welke productievestiging? Aan de hand van de code op het onderdeel kan worden achterhaald welke vestiging van Simpson Strong-Tie hem heeft vervaardigd.
  • HOE? Met welke machine en welke grondstof? De productie-tool waarmee uw verbinder is vervaardigd, evenals de grondstoffenrol, worden probleemloos geïdentificeerd.
  • WANNEER? Op welke datum en tijdstip? Die elementen worden nu vermeld op elke beugel die in onze fabrieken wordt vervaardigd.


U hebt het volste recht om alles te weten over onze producten! Precies daarom vertellen zij u alles! Wij hebben niets te verbergen voor u en tonen u daarom precies in welke omstandigheden onze verbinders vervaardigd worden. Dit aantoonbaar streven naar transparantie is uniek op de markt en ging van start met de CE-markering en het aanbrengen van barcodes op onze producten en verpakkingen. Nog maar eens het bewijs dat wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren. Een kwaliteitsengagement waarop u kunt rekenen door blindelings te vertrouwen in onze producten.