Nieuwe catalogussen Verbindingen en Nagels & Schroeven 2021!

Nouveaux Catalogues 2021

Deze twee nieuwe catalogussen presenteren de assortimenten en producten die Simpson Strong-Tie tot marktleider hebben gemaakt op het gebied van verbinders en bevestigingen voor houten constructies zoals houtskelet, CLT, kapconstructie en industriële kapconstructie.

De catalogus Nagels & Schroeven wordt dus aangevuld met een hoofdstuk gewijd aan bandnagels, nagels in rollen en samengevoegde nietjes.

Ook de uitbreiding van het assortiment SSH-verbindingsschroeven staat erin. Hij bevat nog steeds de berekeningsschema's en de belangrijkste bevestigingen zoals de SDW-houtschroef of de CLS-terrasschroef.

Er is ook een toepassingsgids in de catalogus opgenomen, met een presentatie van de soorten bevestigingen voor veelvoorkomende toepassingen, om de catalogus gebruiksvriendelijker te maken.

De catalogus Verbindingen voor houtconstructies werd dan weer in een nieuw jasje gestoken. Het lees- en gebruiksgemak werd verbeterd en hij bevat onze laatste innovaties op het gebied van verbindingen.

De SAMI-ophangbeugel voor gemetselde hoeken, de DTT-verankering voor terrassen en het TFPC-verbindingssysteem voor houtskeletmuren zijn nu toegevoegd aan het aanbod van Simpson Strong-Tie, dat bekendstaat als het meest uitgebreide en complete op de markt.

Deze nieuwe catalogus weerspiegelt onze technische expertise perfect. Bij elk productblad horen schema's en technisch advies om de lezer te helpen bij zijn keuzes en installatie-uitdagingen.

De catalogussen van Simpson Strong-Tie zijn gratis toegankelijk op onze website.