Focus op uitmuntendheid : Kies voor Made in France

Made in France

Simpson Strong-Tie® heeft gekozen voor een andere manier van produceren : altijd in Frankrijk, en in zijn Europese vestigingen, om te voldoen aan alle geldende behoeften en voorschriften, met een zeer hoog niveau van traceerbaarheid en eisen.

Wist u dit al ?

95% van de structurele producten van Simpon Strong-Tie® die in Frankrijk worden verdeeld, worden vervaardigd in Sainte Gemme la Plaine in de Vendée, waar het bedrijf bijna 25 jaar geleden besloot zijn fabriek en Europese hoofdkantoor te vestigen.

Ondertussen werken er dagelijks bijna 140 medewerkers in de Franse fabriek van het merk. Kolomvoeten, ophangbeugels, hoekijzers, … Het merendeel van de Simpson Strong-Tie® verbinders die in Frankrijk worden verdeeld, worden in de vestiging in de Vendée geproduceerd. De rest komt voornamelijk uit de andere Europese vestigingen.

 

Onze verbinders worden door onze ingenieurs ontworpen, in onze werkplaats nabewerkt en verfijnd, in ons laboratorium getest en in onze fabriek geproduceerd. Dankzij de productmarkering kan het merk elke schakel in de keten van productie tot distributie van zijn verbinders traceren. Er wordt dus niets aan het toeval overgelaten. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze sleutelwoorden bij het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van onze verbinders en bevestigingen. Wij beheersen alle aspecten van ons vak om op elk niveau naar uitmuntendheid te streven.

Kwaliteitsproducten en een unieke dienstverlening maken Simpson Strong-Tie® tot het toonaangevende merk op de markt van bevestigingen in Europa en de rest van de wereld.

Ondersteuning, een winnende service

Onthaal, advies, expertise, ... Simpson Strong-Tie® hecht een groot belang aan een persoonlijke klantenservice. Onze ingenieurs en technische verkopers denken samen met u na, met maar één doel voor ogen: u oplossingen en praktische, concrete hulp aanbieden.

Onze afdelingen 'Techniek' en 'Industrie' zijn altijd in de buurt om uw problemen op de werf op te lossen en uw projecten tot een goed einde te helpen brengen.

Onze afdeling 'fabricage op maat' helpt u ook met uw zoektocht naar onderdelen die al wat specialer zijn. Regelmatig organiseren we opleidingen en technische seminars om de toepassing van onze oplossingen te vergemakkelijken en de juiste instructies erbij te verzekeren.

Omdat het delen van onze knowhow met plaatsers en voorschrijvers belangrijk voor ons is, hebben we ook software die u helpt een keuze te maken, installatiefilmpjes en een bibliotheek met technische documenten. U vindt die gewoon op onze website.

Simpson Strong-Tie® besteedt evenveel aandacht aan zijn marketingacties als aan zijn industriële realisaties. Ons verkoopteam ondersteunt de verdelers bij de verkoop van de producten van Simpson Strong-Tie®. Van verpakking tot merchandising: alles is ontworpen om het leven van de gebruiker te vergemakkelijken.

Niet alleen de kwaliteit van Simpson Strong-Tie® verbindingen en bevestigingen is onberispelijk. Ook de informatie en service die erbij horen maken het verschil, met een hotline die tot uw beschikking staat, applicaties die u helpen uw product te kiezen en te optimaliseren, handige tekeningen en instructies, een technisch team dat voor u klaarstaat, een productiedienst op maat enzovoort. Elke dag werken er technici van Simpson Strong-Tie® in heel Frankrijk, dicht bij de vakmensen op hun werven én op afstand, om hen te adviseren.

Sterkte, veiligheid, betrouwbaarheid en conformiteit zijn intrinsieke onderdelen van elke houtverbinding die wij maken. Bij Simpson Strong-Tie® doen we er alles aan om te verzekeren dat u zorgeloos uw werk kunt doen.