DJH een ophangbeugel voor buitengebruik die duurzaamheid en flexibiliteit combineert!

DJH ZPRO

Het nieuwe assortiment ZPRO-verbinders is er! Speciaal voor buitenvoorzieningen. In het assortiment verbinders is ook de DJH-Z-ophangbeugel opgenomen. Niet alleen is de ophangbeugel dankzij de ZPRO-coating zeer corrosiebestendig, maar hij kan ook flexibel worden gebruikt in de meest uiteenlopende installatiemogelijkheden!

Focus op de scheidbare ophangbeugel DJH

De DJH-Z is een scheidbare ophangbeugel voor kapconstructies. Wat maakt het speciaal? De twee delen kunnen vóór de montage handmatig worden gescheiden. Door de flenzen aan weerszijden naar buiten te trekken, kan de ophangbeugel in twee afzonderlijke delen worden gescheiden. Het voordeel hiervan is dat deze verbinder in zijn geheel of in tweeën gedeeld kan worden aangepast aan houtbreedtes van 45 mm tot 160 mm!

Dit betekent dat met één ophangbeugel meerdere toepassingen mogelijk zijn, echt een uitkomst voor installateurs die op zoek zijn naar constructieverbindingen die gemakkelijk te gebruiken, snel te kiezen en snel te monteren zijn. 

De ophangbeugel is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en is daardoor geschikt voor vrijwel alle houtprofielen die vaak worden gebruikt voor buitenvoorzieningen, zoals carports en terrasconstructies.

Net als de rest van het assortiment ZPRO-verbinders is de DJH-ophangbeugel compatibel met Impreg+-bevestigingen, zoals SSH- of CSA-Z-verbindingsschroeven. Samen staan ze garant voor een lange levensduur van de verbindingen, voor duurzame voorzieningen.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk