Beheers de schroefhoeken met de GSCREW!

Application de GSCREW sur CLT

Bij houtbouw, sarking en CLT wordt vaak de installatie van bevestigingen met een precieze schroefhoek aanbevolen. In de praktijk is het vaak moeilijk om deze hoeken tijdens de installatie te respecteren. Daarom hebben onze teams een nieuwe schroefmal ontwikkeld om het dagelijkse werk van de installateurs op de bouwplaats te vergemakkelijken!

Ontdek de GSCREW-mal

Deze mal wordt gebruikt voor de installatie van roeflatten op dakisolatie (sarking), voor de montage van CLT-panelen of voor de installatie van dwarsbalken op liggers (met behulp van kruisgewijs geplaatste schroeven).

De GSCREW4560 kan worden gebruikt voor het inbrengen van alle soorten schroeven met een diameter tussen 8 en 12 mm en geleidt de installatie van bevestigingen bij schroefhoeken van 45° en 60°. De mal kan worden gebruikt met schroeven langer dan 100 mm voor een configuratie van 45° en langer dan 140 mm voor 60°.

Dankzij de GSCREW worden bevestigingen onder de vereiste hoek geplaatst en zorgen ze voor de verwachte opvang van belastingen voor betrouwbare en duurzame assemblages.

Een praktisch, betrouwbaar en duurzaam hulpmiddel

Dit gebruiksvriendelijke gereedschap is gemaakt van gegalvaniseerd staal op onze Franse productielocatie voor een langere levensduur, bestand tegen gebruik op een bouwterrein. Het ontwerp is ook ontwikkeld in twee versies: voor rechts- en linkshandigen.

De GSCREW-mal wordt geleverd met een geïllustreerde gebruiksaanwijzing, zodat u snel aan de slag kunt.

Contact

Simpson Strong-Tie Frankrijk

Simpson Strong-Tie

ZAC des 4 Chemins
85400 Sainte-Gemme-la-Plaine
Frankrijk