Werkaanbiedingen

c-nousrejoindre_covart_pho_other_microsite-header_eu_fr

SIMPSON STRONG-TIE is wereldleider op het gebied van houtverbindingen. Met  120 medewerkers is SIMPSON STRONG-TIE de referentie in Frankrijk voor zowel de nieuwbouwmarkt als voor de renovatie- en doe-het-zelfmarkt. Wat we zoeken is talent.

Bent u een man, vrouw , klein, groot, met of zonder beperkingen, met of zonder ervaring in onze activiteitensector, of u nu net van school komt of een herscholing heeft doorlopen of  aan het eind van uw loopbaan bent, wat wij zoeken is de overeenstemming tussen uw vaardigheden en de te vervullen functie.  Belangrijk is de samenhang tussen uw menselijke kwaliteiten en de filosofie van het bedrijf. GREAT PEOPLE MAKE GREAT COMPANY.

Ons bedrijf ontwikkelt zich steeds verder en heeft regelmatig nieuw talent nodig. Het gaat om nieuwe functies, functies ter vervanging van een werknemer die intern verhuist of ter vervanging van een werknemer die met pensioen gaat.

Indien u vragen hebt over de verwerking van persoonsgegevens, kunt u de rubriek "Gegevensbescherming & aanwerving" op onze pagina "Privacy en gegevensbescherming" raadplegen.