Onze eigenheid maakt ons tot referentie

Onze missie:
Bij Simpson Strong-Tie hechten wij belang aan het welzijn van onze werknemers, onze klanten en de gemeenschap. Als erkend merk en fabrikant van oplossingen voor de bouw trachten we altijd weer onze klanten te helpen bij het oplossen van hun problemen. Met zijn allen zetten wij ons in om echte toegevoegde waarde te bieden en de verwachtingen van de klanten te overtreffen door een "ongeëvenaarde" dienstverlening.

  • nl-notre différence fait référence

Ongeëvenaard in betrouwbaarheid en service

Producten en diensten zonder weerga : dat maakt Simpson Strong-Tie tot nummer 1 in Europa en de wereld op het vlak van verbindingsstukken.

Deze eigenheid, die ons embleem is geworden, uit zich eerst een vooral door het ontwerp van onze producten: wij bedenken en testen onze producties. Ons aanbod omvat ook het meest uitgebreide assortiment op de markt. Wij produceren anders : nog steeds in Europese vestigingen, met name in Frankrijk, met een unieke veeleisendheid en traceerbaarheid, waardoor we aan alle reglementeringen beantwoorden en er zelfs op vooruitlopen.

Wij geven de voorkeur aan het aanleggen van voorraden om onze klanten het snelst te kunnen beleveren. Wij begeleiden onder verdelers, we adviseren onze technici... Wij bieden meer service, meer comfort, meer expertise. Kortom,wij bieden vertrouwen, dat het verschil maakt !

Ontwerpers, fabrikanten en verkopers

De producten bedenken, vervaardigen en op de markt brengen: bij Simpson Strong-Tie gebeurt alles tegelijkertijd, met evenveel veeleisendheid.

Innovatie zit in onze genen

Van meet af aan ligt innovatie aan de basis van ons succes. Simpson Strong-Tie houdt voortdurend de vinger aan de pols op het terrein en in zijn zoektocht naar technische verbeteringen investeert het bedrijf jaarlijks in Onderzoek en Ontwikkeling : elk jaar komen er tientallen nieuwe producten uit onze laboratoria om te voldoen aan de nieuwe behoeften van de markt en om installatie- en bouwprocessen te verbeteren.

Beheersing van het productiesysteem, synoniem van kwaliteit

Simpson Strong-Tie vervaardigt zijn producten in zijn eigen fabrieken. Beheersing van het productiesysteem is tegenwoordig de enige manier om de kwaliteit in de hele productieketen volledig onder controle te houden: dit is noodzakelijk om een ongeëvenaard tevredenheidsniveau te verzekeren...

Meezoeken naar oplossingen

Ons verkoopsteam begeleidt de klanten bij het verkopen en voorschrijven van de producten, evenals bij de toegang tot technologische innovaties. Van ontwerp tot merchandising is alles uitgekiend om het leven van de gebruiker te vergemakkelijken, en onze teams zoeken samen met u op het terrein naar oplossingen voor dagelijkse problemen die zich op bouwplaatsen stellen.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Als we alle toegevoegde waarde van Simpson Strong-Tie in één woord moesten samenvatten, zou dat "kwaliteit" zijn. Dit is onze obsessie, altijd en overal.

Doelstelling uitmuntendheid

Vanuit ons streven naar uitmuntendheid beheersen we alle parameters van ons vakgebied in alle opzichten, gaande van het ontwerpen van de producten tot de levering, en zelfs het in de rekken leggen, over productie, tot opslag en klantenservice.


Beter dan te beantwoorden aan de normen: erop vooruitlopen

Door tests in het laboratorium en ter plaatse voldoet Simpson Strong-Tie aan de reglementeringen van de verschillende landen, en kan het er meestal zelfs op vooruitlopen!


Een beslissende voorsprong

Enig compleet assortiment driedimensionale verbindingsstukken voor houten constructies met CE-markering, certificering van ons testlaboratorium, eerste fabrikant met een label voor volledige traceerbaarheid... tal van voorbeelden die wijzen op de veeleisendheid van ons merk op het vlak van kwaliteit.
Overigens bezit de onderneming een certificaat voor het milieumanagementsysteem overeenkomstig de normen ISO 9001 en 14001.

Winnende service

Onthaal, advies, expertise... voor ons is klantenservice een persoonlijke benadering. Onze ingenieurs of assistenten begeleiden u in uw denken en handelen, vanuit het constante streven om u praktisch en concreet te helpen.

Op uw maat

Onze teams "Techniek en Industrie" zorgen voor een ongeëvenaarde klantgerichtheid, om uw problemen op het terrein op te lossen en u te begeleiden bij de degelijke uitvoering van uw projecten. Een dienst voor productie op maat beantwoordt tevens aan de vraag naar niet-standaardproducten! Regelmatig worden opleidingen en technische seminars georganiseerd om de toepassing van onze oplossingen te vergemakkelijken en te waarborgen dat de juiste producten ingezet worden.

Leveringstermijnen aangepast aan de behoeften

Een uitzonderlijk voordeel dat sinds lang het verschil maakt: door tegen de stroom in te investeren in grote opslagcapaciteiten kan Simpson Strong-Tie zijn artikelen onmiddellijk leveren aan zijn klanten. Dit is een waardevolle troef in het beheer van uw bouwplaatsen.

Voor altijd verbonden

Online consulteerbare productfiches, innovatieve rekensoftware die gratis ter beschikking wordt gesteld, complete technische documentatie... Simpson Strong-Tie bezorgt zijn gebruikers en voorschrijvers alle nuttige hulptools, zonder beperking en volledig transparant.