Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Simpson Strong-Tie hechten wij belang aan het welzijn van onze werknemers, onze klanten en de gemeenschap. Als erkend merk en fabrikant van oplossingen voor de bouw trachten we altijd weer onze klanten te helpen bij het oplossen van hun problemen. Met zijn allen zetten wij ons in om echte toegevoegde waarde te bieden en de verwachtingen van de klanten te overtreffen door een "ongeëvenaarde" dienstverlening.

  • responsablité sociétale1

Sinds 1956 ontwerpen, testen en vervaardigen wij veilige, krachtige en innoverende producten voor het bouwbedrijf. We kopen materiaal van leveranciers wereldwijd. Onze afgewerkte producten worden gebruikt in de bouw van woningen en handelsgebouwen alsmede van industriële infrastructuur en toepassingen. Wij ontwerpen en testen producten om de prestaties en integriteit van de constructies te verbeteren. Die verbetering maakt die constructies duurzamer en redt vaak levens bij natuurrampen.

Ontdek de voorwaarden van onze verbintenis inzake maatschappelijke verantwoordelijkheid op de Engelstalige website van Simpson Strong-Tie®:

www.simpsonmfg.com/social-responsibility