QOCQ - De traceerbaarheid op uw bouwplaatsen!

Zij hebben niets te verbergen, daarom zeggen zij u ALLES!


Simpson Strong-Tie heeft het QOCQ-label in het leven geroepen in 2009. En onze houtverbinders zijn thans nog de enige die u een dergelijke totale traceerbaarheid bieden.


WIE? Wie heeft hem vervaardigd? Wij weten precies welke fabrikant uw verbinder heeft vervaardigd, en wie hem heeft verpakt.


WAAR? In welke productievestiging? Aan de hand van de code op het onderdeel kan worden achterhaald welke vestiging van Simpson Strong-Tie hem heeft vervaardigd.


HOE? Met welke machine en welke grondstof? De productie-tool waarmee uw verbinder is vervaardigd, evenals de grondstoffenrol, worden probleemloos geïdentificeerd.


WANNEER? Op welke datum en tijdstip? Die elementen worden nu vermeld op elke beugel die in onze fabrieken wordt vervaardigd.


U hebt het volste recht om alles te weten over onze producten! Precies daarom vertellen zij u alles! Wij hebben niets te verbergen voor u en tonen u daarom precies in welke omstandigheden onze verbinders vervaardigd worden. Dit aantoonbaar streven naar transparantie is uniek op de markt en ging van start met de CE-markering en het aanbrengen van barcodes op onze producten en verpakkingen. Nog maar eens het bewijs dat wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren. Een kwaliteitsengagement waarop u kunt rekenen door blindelings te vertrouwen in onze producten.

Deze pagina delen