Kies zorgvuldig uw ophangbeugel !

Simpson Strong-Tie biedt het ruimste en meest uitgebreide assortiment ophangbeugels op de markt. Een compleet assortiment, vervaardigd in onze Franse fabrieken en volledig voorzien van de CE-markering, voor een zeer ruime waaier aan toepassingen. Ontdek een vergelijkende tabel van onze vier topmodellen om u te helpen de juiste keuze te maken.

 

SBE 

Ophangbeugels met naar buiten staande flenzen

SAE 

Ophangbeugels met naar buiten staande flenzen

GLE

Grote ophangbeugel met naar buiten staande flenzen

GSE

Grote ophangbeugel met naar buiten staande flenzen

  Voordelig Klassiek Voordelig "grote doorsneden" Klassiek "grote doorsneden"
Diepte 55 mm 84 mm 90 mm 110 mm
Dikte 1,5 mm 2 mm 2,5 mm ou 4mm 2,5 mm ou 4mm
Grootten Vast Verstelbaar Verstelbaar Verstelbaar
Compatibele verankeringen Ø 10 mm Ø 10 ou 12 mm Ø 12 mm Ø 12 mm
Beschikbaar in naar binnen staande flenzen Nee Ja Ja Ja
Brandwerendheid (30 minuten) Nee Nee Ja (4mm) Ja (4mm)
Voordeel van het model De SBE is een voordelig alternatief voor de SAE: minder diep, minder dik en met 20% minder boorgaten. Model voor de gebruikelijke doorsneden. De SAE bezit grote belastingwaarden. Model voor een zeer brede waaier aan toepassingen. De GLE is een voordelig alternatief voor de GSE: beperkter assortiment. Model met de standaarddoorsneden van massief hout en gelijmd gelamineerd hout. De GSE is geschikt voor een zeer ruime waaier aan toepassingen op massief hout en gelijmd gelamineerd hout: hoogten en breedten van grotere houtdoorsneden dan voor de GLE

Uw ophangbeugel vinden met drie muisklikken?

Dit kan met onze exclusieve keuzehulptool op www.strongtie.eu!

Bevestiging op hout of beton? Breedte en hoogte van de houtdoorsnede? Brandwerend? Rvs? Verduidelijk al uw criteria in verband met uw bouwverplichtingen en de zoektool bezorgt u de verschillende antwoorden op uw vragen.


Het pluspunt van Simpson Strong-Tie

Ontdek in ons assortiment de eerste ophangbeugels op de markt met CE-markering voor brandwerendheid gedurende 30 minuten. Technische details in onze productfiches GLE-GLI en GSE-GSI.

Deze pagina delen