Continuïteit van de dienstverlening bij Simpson Strong-Tie

  • Covid_NL


Beste klanten, beste partners,
 

Gezien de recente ontwikkelingen in de Covid 19-epidemie is besloten tot een nieuwe lockdown. In deze context en in overeenstemming met wat we tijdens de eerste golf van deze epidemie hadden ingevoerd, blijft onze prioriteit dezelfde: onze werknemers en hun gezinnen beschermen en elke onderbreking van de dienstverlening vermijden.

We passen telewerken toe voor onze administratieve afdelingen en houden ons aan alle afstandsregels voor onze productiemedewerkers.

Wij geven ook de voorkeur aan een thuiskantoor voor onze verkoopteams. Uw toegewijde contactpersonen blijven beschikbaar om u te ondersteunen en te reageren op al uw verzoeken. 
Wees gerust onze teams zetten zich onafgebroken in om de diensten te leveren die essentieel zijn voor uw activiteit

  • Onze productievestiging blijft 100% operationeel,

  • Onze verzendafdeling wordt gemobiliseerd om de afhandeling van uw bestellingen te garanderen,

  • Onze technische hotline is open.

Fysieke afspraken worden tot nader order opgeschort. Wij geven daarom de voorkeur aan uitwisselingen per telefoon of videoconferentie voor de duur van deze nieuwe lockdown.

Wij blijven tot uw beschikking voor al uw aanvragen van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13:30 tot 16.30 uur -vrijdag tot 15:30

Beste klanten, beste partners, wij danken u voor uw vertrouwen en loyaliteit en wensen dat u en de uwen deze nieuwe episode van lockdown in de beste gezondheidstoestand  en economische omstandigheden door komen.


De Algemene Directie
Simpson Strong-Tie & MS-Découpe

​​​​​

Deze pagina delen