Onze demonstratievideo's

Maak kennis met ons assortiment voor houtskeletbouw

Of het nu gaat om kapconstructies, muren, platen, vloeren of pergola's: de verbindingen en bevestigingen van Simpson Strong-Tie worden gebruikt om houtskelethuizen te bouwen of uit te breiden. Vanaf de ontwerpfase tot de eigenlijke vervaardiging stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze productreferenties u optimale kwaliteits- en veiligheidsgaranties bieden.

Ontdek het eerste verankeringshars voor een optimale verbindingssterkte en veiligheid!

Simpson Strong-Tie heeft in Frankrijk een chemische verankering ontworpen en vervaardigd om uw ophangbeugels voor kapconstructies, verbindingshoekijzers en andere kolomvoeten te bevestigen in hol of vol materiaal. Ziehier alle kenmerken.

ABC - Hoekijzers voor gevelbekleding

Hoekijzers voor gevelbekleding ABC dienen om isolatiemateriaal op de buitengevel aan te brengen. Deze hoekijzers bevestigen het keperwerk waaruit de secundaire draagconstructie bestaat. Deze draagconstructie wordt vrij van de muur aangebracht en ondersteunt de buitengevelbekleding.

SBE - Ophangbeugels met naar buiten staande flenzen

De ophangbeugel SBE heeft een vergelijkbare belastingsterkte als het 2 mm dikke model. Dit is de eerste ophangbeugel waarvan het ontwerp voldoet aan de eisen van Eurocode 5.

CBH - Beugel met insteekblad

CBH is een discrete verbinder voor bevestigingen op hout of op een harde ondergrond.

IUSE - Beugles met zijflenzen

De beugels IUSE hebben aan beide zijden een bovenlip, waardoor de plaatsing eenvoudig verloopt. De strong-grip houdt de ondergording stevig in de juiste positie. De vernageling geschiedt doorheen de zijflenzen. De speed-prong kan daarbij gebruikt worden voor een correcte voorpositionering.

SDEA - Verstelbare tweedelige ophangbeugel

Deze verbinder wordt gebruikt voor hout-op-houtverbindingen en is aanpasbaar aan de balkbreedte en -hoogte voor een optimale montageflexibiliteit.